Accommodatie Hoofdkwartier

Onze accommodatie Hoofdkwartier wordt voor weekenden verhuurd aan scoutinggroepen en jeugdverenigingen. In verband met BSO géén verhuur per week.

Adres
Drunenseweg 21 b, 5143 NE Waalwijk, toegang via het voet-/fietspad vanaf de Vijverlaan. Toegang_HK.png?hash=5fe89a87095f2728

Voorzieningen
Grote keuken, 6 toiletten, 3 urinoirs, 3 douches, invalidetoilet, CV, 6 afdelingsruimten, staflokaal, WiFi en een (heel) groot speelveld met vlakbij een surfplas en de bossen. Er is ook pioniershout beschikbaar.

Kosten
Huurprijs voor is €7,20 per persoon per nacht, met een minumum van 30 personen. Borg bedraagt €150. Bijkomende kosten zijn: €8,50 per nacht voor afvalverwijdering en water, elektriciteit o.b.v. verbruik. WiFi is inclusief.

Klik hier om uw huuraanvraag door te geven.

HK zuidzijde

Plattegronden