Wildevaart

Wildevaart

Wat?
Jongeren van 15 tot en met 17 jaar kunnen terecht bij de Wildevaart. Zijn actief op en rond het water. Ze trekken er zeilend met hun eigen vletten op uit of met steken van wal met het motorschip Risico voor grotere tochten. De staf heeft hier meer een begeleidende rol. Hier kun je zelf activiteiten bedenken en samen uitvoeren.

Waar?
De AZG heeft twee groepen binnen de Wildevaart. De Water Verkenners Afdeling (WVA) voor de jongens en de Water Gidsen Afdeling (WGA) voor de meiden. De WVA heeft het motorschip Risico als thuislocatie (binnenhaven Altenaweg). De WGA is gehuisvest in de Lunt in Baardwijk.

Wanneer?
De WVA en WGA beleven hun avonturen elke zaterdagmiddag van 14:00 tot ongeveer 17:00 uur. Af en toe is er een weekend met overnachting en elk jaar het zomerkamp gedurende de eerste week van de zomervakantie.

Wat kost het?
Het lidmaatschap van de Wildevaart in 2023 kost 80,25 Euro per 4 maanden. Voor het zomerkamp wordt een aparte bijdrage gevraagd. De contributie wordt per kwartaal geïnd via automatische incasso.

Kennismaken?
Om kennis te komen maken is het mogelijk gratis drie proefbijeenkomsten bij te wonen. Klik hier voor een proefbijeenkomst.