Welkom bij Scouting AZG Waalwijk

Scouting AZG behoort met bijna 400 leden tot een van de grootste scoutinggroepen van Nederland. Elke zaterdagmiddag bieden wij een leuk afwisselend programma aan jongens en meiden tussen 5 en 18 jaar oud. Samen ondernemen wij allerlei leuke sportieve en leerzame activiteiten. Waar mogelijk doen we dat zoveel mogelijk lekker buiten.

Met twee grote en moderne clubgebouwen met volop (buiten)speelmogelijkheden, een omgebouwd vrachtschip en 5 zeilboten in de directe omgeving van de Loonse en Drunense Duinen en de rivier de Maas, beschikken wij over ideale mogelijkheden voor zowel land- als wateractiviteiten.

Scouting is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd! Lijkt Scouting je ook iets voor jouw kind? Zij kunnen bij ons standaard drie keer gratis mee komen kijken om te zien of zij dit zelf ook vinden.

Interesse in Scouting AZG?

Kom 3 keer gratis meedoen!

Actueel

Leeftijdsgroepen

Per leeftijdsgroep is er binnen Scouting een specifiek spelaanbod, aangepast aan de ontwikkelingsfasen van het kind. Naarmate kinderen ouder worden, neemt zelfstandigheid toe en begeleiding af. Scouts zijn binnen, maar juist ook vaak buiten en in de natuur te vinden. Samenwerken, samen leren en samen plezier hebben staat centraal.

AZG Locaties

Bekijk kaart